Πλυντήρια Αναπνευστικών Συσκευών

DeconWasher™ Pro S

Κατασκευαστής: Rescue Intellitech

Κωδικός: DeconWasher™ Pro S

 

Εύκολο στη λειτουργία με ένα διαισθητικό περιβάλλον χρήστη.

Για να κάνουμε το μηχάνημα όσο το δυνατόν πιο φιλικό προς το χρήστη, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε μια ενιαία οθόνη αφής, ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του DeconWasher Pro S. Με ένα σύγχρονο περιβάλλον χρήσης, εμπνευσμένο από τον εύχρηστο αναλογικό πίνακα ελέγχου του Solo Rescue, μπορείτε να εκτελέσετε ένα πρόγραμμα πλύσης με ένα μόνο άγγιγμα στην οθόνη. Εκτός από την έναρξη των προγραμμάτων πλύσης, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό τους μέσω μιας γραμμής προόδου, να αλλάξετε τις θερμοκρασίες πλύσης και ξεβγάλματος, να ρυθμίσετε την ποσότητα απορρυπαντικού, να αλλάξετε την ποσότητα του νερού ξεβγάλματος, να δείτε τον τρέχοντα αριθμό ολοκληρωμένων προγραμμάτων από την τελευταία αλλαγή νερού, να λάβετε ειδοποιήσεις για αλλαγή νερού, σέρβις και άλλα.

 

Λειτουργία ECO εξοικονόμησης ενέργειας & έως και 30% λιγότερη κατανάλωση απορρυπαντικού.

Μια βελτιστοποιημένη διαδικασία απολύμανσης σημαίνει συχνά να έχετε το πλυντήριο ενεργοποιημένο και έτοιμο 24/7. Ενώ βρίσκεται σε κατάσταση ετοιμότητας, η λειτουργία ECO του DeconWasher Pro S θα καταναλώνει έως και 55% λιγότερη ενέργεια και θα εξακολουθεί να είναι έτοιμη για χρήση μέσα σε δευτερόλεπτα. Και ανάλογα με τις ανάγκες σας για πλύσεις, θα μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 30% ή περισσότερο σε απορρυπαντικό λόγω του μικρότερου δοχείου πλύσης.

 

Καθαρίστε έως και 6 πλήρεις Αναπνευστικές Συσκευές ή 48 μάσκες προσώπου την ώρα.

Το DeconWasher Pro S είναι ίσως το μικρότερο πλυντήριο απολύμανσης σήμερα, που μπορεί να πλύνει ένα πλήρες σετ αυτόνομης αναπνευστικής συσκευής, συμπεριλαμβανομένης της μάσκας προσώπου και έχει την ικανότητα να καθαρίζει έως και 6 από αυτές την ώρα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα για να απολυμάνετε τις μάσκες προσώπου μόνες τους, οπότε θα μπορούσατε να καθαρίσετε έως και 48 την ώρα.

 

Εύκολη εγκατάσταση με μονοφασικό ρεύμα.

Παρά την ισχύ και την αποδοτικότητα του DeconWasher Pro S, εξακολουθεί να χρειάζεται μόνο μονοφασική παροχή ρεύματος. Αυτό καθιστά το μηχάνημα εύκολο να εγκατασταθεί σχεδόν οπουδήποτε χωρίς να απαιτείται αναβάθμιση της παροχής ρεύματος, κάτι που μπορεί να είναι πολύ δαπανηρό.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Τροφοδοσία: 200-240 V μονοφασικό, 50/60 Hz, 16-20 A
Παροχή νερού: Κρύο & ζεστό νερό: 0,5-10dH
Διαστάσεις κλειστό Υ x Π x Β: 680 x 790 x 1732 mm
Διαστάσεις ανοιχτό Υ x Π x Β: 680 x 1080 x 1900 mm

 

Φυλλάδιο DeconWasher Pro S

Photo Gallery


Επιστροφή στην κατηγορία
© 2017 Etcetera. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics with .