ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΑΕΡΙΩΝ

Aντλίες

Οι αντλίες Kwik-Draw® έχουν σχεδιαστεί για χειρισμό με το ένα χέρι και σταθερού όγκου αναρρόφηση δείγματος 100 ml. Οι αντλίες κατασκευάζονται με σύστημα συμπίεσης εμβόλου για πιο σταθερή και επαναλήψιμη ροή και όγκο ανά άντληση, σε σύγκριση με χειροκίνητα ελεγχόμενες αντλίες.

1. KWIK-DRAW® DETECTOR TUBE PUMP

P/N: D5146761

Οι αντλίες Kwik-Draw επιτρέπουν την ανίχνευση αερίων και ατμών με τη συμπίεση μιας λαβής. Για να ληφθεί ακριβής όγκος δείγματος (100 ml), ο χρήστης απλά συμπιέζει τον άξονα. Το σύστημα συμπίεσης της αντλίας καθοδηγεί την κίνηση της αντλίας με τη βοήθεια ελατηρίου.
Ένας ενσωματωμένος, εύκολος στην ανάγνωση μετρητής αντλήσεων δείχνει τον ακριβή αριθμό των εκτελεσμένων αντλήσεων.

2. KWIK-DRAW® DELUXE DETECTOR TUBE PUMP

P/N : D5146762

Ένα δεύτερο μοντέλο, η Kwik-Draw Deluxe Pump, φέρει ενδείκτη ολοκλήρωσης της άντλησης ο οποίος αποσύρεται μόλις αντληθεί ο απαιτούμενος όγκος αέρα, επιβεβαιώνοντας ότι έχει αναρροφηθεί αρκετός αέρας για επιτυχή δειγματοληψία.

3. TOXIMETER II AUTOMATIC DETECTOR TUBE PUMP

P/N : D5142705

Η αυτόματη αντλία σωληνίσκων δειγματοληψίας Toximeter II καθιστά ευκολότερη τη διαδικασία δειγματοληψίας, επιτρέποντας στον χρήστη να προκαθορίζει τον αριθμό των αντλήσεων (από 1 έως 250 αντλήσεις).

Αντιεκρηκτικού τύπου, η αυτόματη αντλία λειτουργεί με όλους τους σωληνίσκους ανίχνευσης KWIK-DRAW. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αντλία δειγματοληψίας.

4. GAS-TESTER II H DETECTOR TUBE PUMP

P/N: D5146760

Η αντλία αναρρόφησης GAS TESTER II H, είναι σχεδιασμένη να εκτελεί αναρρόφηση με συμπίεση. Η άντληση ξεκινά πατώντας το πλήκτρο απελευθέρωσης. Μόλις η άντληση του δείγματος (100ml) μέσω του σωληνίσκου ολοκληρωθεί, η ένδειξη ολοκλήρωσης της άντλησης αλλάζει χρώμα. Η ακρίβεια της μέτρησης εξασφαλίζεται καθώς η διαδικασία δειγματοληψίας ελέγχεται μόνο από τα χαρακτηριστικά της αντλίας και την αντίσταση ροής του σωληνίσκου.

5. GAS TESTER® I DETECTOR TUBE PUMP / THUMBPUMP

P/N: D5140904

Μια εύκολη και χαμηλού κόστους αντλία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το ένα χέρι, πιέζοντας την ελαστική αντλία μόνο με τον αντίχειρα. Με αυτόν τον τρόπο, μέσω του σωληνίσκου αναρροφώνται 100 ml αέρα.

Photo Gallery


Επιστροφή στην κατηγορία
© 2017 Etcetera. All Rights Reserved.
Powered by cybertechnics with .